Kuzu Kaburga Kg #30059850 | CarrefourSA

Kuzu Kaburga Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
540,90 TL

kg

Kuzu Kaburga Kemikli parçalar bölümünde sizlere sunulan Kuzu Kaburga, göğüs boşluğunun her iki yanında bulunan göğüs kafesinden elde ediliyor. Kemikli ve lezzetli bir et türü olan ürün az miktarda yağ içermesi ve gevşek dokuya sahip olması nedeni ile dana ve koyun etine göre daha fazla tercih ediliyor. B grubu vitaminleri ve önemli birçok minerali bünyesinde barındıran üründe sinir bulunmuyor. Çok fazla pişirseniz bile yapısı değişmeyen kaburganın daha da yumuşak olmasını isterseniz zeytinyağı ya da süt içerisinde buzdolabında 1 saat bekletebilirsiniz.

Ürün, sırt bölgesinden elde edilen diğer etlere benzer olarak, ızgarada ya da fırında pişirilebiliyor. Kuzunun en lezzetli parçalarından biri olan ürünün kalitesi ve dokusu bozulacağı için pişirmeden önce yıkanmaması gerekiyor. Yüksek besin değerine sahip suyunu içinde hapsetmesi için mühürlenmesi tavsiye edilen kuzu kaburgaya farklı aromalar katmak için pişirme sırasında kekik, biberiye, karabiber gibi baharatlar veya az miktarda salça kullanabilirsiniz.

Ürün Kodu: 390788

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4' c arasındakı sıcaklıklarda (buzdolabında) muhafaza edınız.

Kullanım Talimatı
Pişirerek tüketiniz.

Diğer Uyarılar
Pişirerek tüketiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız