L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı 450 ml #30281822 | CarrefourSA

L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı 450 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı 450 ml

Saçlarınızı ağırlaştırmadan nemlendiren ve arındıran bir şampuan ile tanışmak ister misiniz? L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı, formülündeki 3 hafif kil ile saçlarınızı derinlemesine temizlerken ağırlaştırmadan nemlendiriyor.

Günlük hayatın koşturmacasında yağlanıp ağırlaşan saçlarınızın can sıkan haline L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı ile veda edin. Gücünü içeriğindeki 3 hafif kil bileşiminden alan L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı, saçlarınızı toz ve kirden derinlemesine arındırırken, saçınızın ihtiyacı olan nemi geri kazanmasına da yardımcı olur.

Siz de daha temiz ve daha ferah hissetmek için saçınıza hak ettiği özeni L'Oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı ile gösterebilirsiniz. Ağırlaşmadan nemlenen saçlarınızda ferahlığın ve hafifliğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız