L'Oréal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 2in1 550 Ml #30018800 | CarrefourSA

L'Oréal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 2in1 550 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
L'Oréal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 2in1 550 Ml

Zayıf saçlar için özel olarak üretilmiş L'Oréal Paris Elseve Dökülme Karşıtı Şampuan 2in1 550 Ml temel sorunların çözümü konusunda yardımcı olur ve kuvvet kazanmasını sağlar. Boya, kireçli su, kurutma makinesi, şekillendirici gibi dış etkenler zamanla tellerin yıpranmasına neden olur. Yıpranan saçlar zamanla parlaklığını yitirir, daha sönük bir görüntüye sahip olur ve kırılarak dökülür. Elseve şampuan, içerisinde bulunan arginine sayesinde kökten uca besleyen bir özelliğe sahiptir. Protein üretiminde önemli bir aminoasit olan arginine, kırılmaların önüne geçer, daha güçlü ve sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlar.
Şampuanın onarıcı etkisine katkı sağlayacak ve size taramalarında kolaylık sağlayacak kremi bir arada bulunduran ürün, CarrefourSA reyonlarında şampuanlar bölümünde bulunmaktadır. Uzamaya yardımcı etkisi vardır ve 3 kat direnç kazandırır. Aynı zamanda maske etkisiyle ekstra bakım sağlar. Ürün, benzer sorunlara sahip olan her yaştaki kadın ve erkek tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Düzenli kullanım gerçekleştirildiğinde olumlu sonuçları kısa sürede görmek ve uzun süreli bir etkiye sahip olmak mümkündür.
Daha sağlıklı saçlara sahip olmak için siz de ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız