Lava Bölmeli Döküm Izgara Tava 26x32 Cm #30163606 | CarrefourSA
Marka: LAVA

Lava Bölmeli Döküm Izgara Tava 26x32 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.029,90 TL

IZGARA TAVA 26X32 CM BÖLMELİ

Ev ortamında kolayca ızgara yapabilme keyfi yaşamak isterseniz ev düzeni ve züccaciye reyonlarından temin edebileceğiniz IZGARA TAVA 26X32 CM BÖLMELİ sizin için pratik bir seçenek olacaktır. Özellikle suyunu kaybetmemiş lezzetli et ürünleri tüketmek isteyenler için bu ürün kullanım kolaylığı ile tercih ediliyor.

IZGARA TAVA 26X32 CM BÖLMELİ iki farklı ürünü aynı anda pişirmenize olanak veren iki bölmeli yapısı ile dikkat çekiyor. Tavanızın ocakta iyice ısınmasını sağladıktan sonra az miktarda yağ kullanarak kırmızı et çeşitleri, tavuk ya da balık pişirmek amacıyla kullanabilirsiniz. Etlerinizi yakmadan özenli bir şekilde pişirmeniz halinde hem daha az yağlı ve sağlıklı hem de lezzetli ve besleyici bir gıda elde etmiş olursunuz. Ürünü yalnızca et ürünlerini pişirmek amacıyla kullanmak zorunda değilsiniz. Çeşitli yemeklerinize eşlik edecek ızgara garnitürler hazırlamak için de bu tavalar oldukça kullanışlı oluyor. Üstelik yemekleriniz de hem çeşitlilik ve buna bağlı olarak vitamin içeriği bakımından zenginleşiyor hem de pişirme yöntemi ve kullanılan yağ miktarı bakımından daha sağlıklı bir yöntem tercih edilmiş oluyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız