Pandeli Çift Taraflı Balık Tavası 32 cm #30163248 | CarrefourSA

Pandeli Çift Taraflı Balık Tavası 32 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
132,10 TL

Çift Taraflı Balık Tava 32 Cm

 

Tava denince akla gelen ilk markalardan biri olan Pandeli çift taraflı balık tava 32 cm ürünü ile balık yemekleri hazırlamak isteyen kişiler için ideal bir kullanım sunuyor. Balıkları tavada pişirmek üzere özel olarak tasarlanan bir yapıya sahip olan bu ürün özellikleri sayesinde balık yemeklerinde kullanılabilecek en iyi ürünlerden biri oluyor.

CarrefourSA mağazalarının ev düzeni ve züccaciye bölümlerinde mutfak ürünleri reyonlarında kolaylıkla bulabileceğiniz çift taraflı balık tava 32 cm ürünü yağ sıçratmayan yapısıyla balık tava yaparken karşılaşılan en büyük sorunlardan birini ortadan kaldırıyor. Yanmaz yapışmaz iç yüzeyi sayesinde balıkları kolaylıkla pişirmenizi sağlarken yine balık pişirirken ortaya çıkan rahatsız edici kokuların da mümkün olan en düşük seviyeye gelmesine yardımcı oluyor.

Ürünün en önemli özelliği olan çift taraflı kullanım özelliği sayesinde pratik bir kullanımı mümkün olurken çift taraflı yapısından dolayı temizlenmesinin zor olabileceği düşüncesi de kolay temizlenebilir olmasıyla ortadan kalkıyor. Çok hızlı bir şekilde temizlenebilen ürün ile birlikte balık tava akşamlarınızı keyifli hale getirebilirsiniz.

Ürünü sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.

 

Özellikler:

 

Isıya dayanıklı yapışmaz kaplama

Çift taraflı kullanım

Özel tasarlanmış aksesuarlar

Balık,Menemen,Krep tava olarak kullanabilirsiniz.

İç çap: 32 cm

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız