Lee Kum Kee Tatlı Ekşi Sos 240 G #30047647 | CarrefourSA
Marka: LEE KUM KEE

Lee Kum Kee Tatlı Ekşi Sos 240 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
178,90 TL

adet
Lee Kum Kee Tatlı Ekşi Sos 240 Gr

Yemeklerine lezzet katmak isteyenlerin ketçap, mayonez başta olmak üzere farklı lezzetleri bünyesinde barındıran soslarla istediğini elde etmesi mümkün oluyor. Çin mutfaklarının eşsiz soslarından biri olan sosu Lee Kum Kee tatlı ekşi sos 240 gr ürünü ile birlikte sofralarınıza ve yemeklerinize taşıyabilirsiniz. Yemeklere benzersiz bir lezzet katan ürün şeker ve sirke içeriği ile Türk damak tadına da uygun olabilecek soslardan biridir. Lee Kum Kee Tatlı Ekşi Sos ürününü CarrefourSA reyonlarından kolaylık satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan ketçap, mayonez ve sosların yer aldığı raflarda kolaylıkla bulabileceğiniz Lee kum Kee tatlı ekşi sos 240 gr ürünü özellikle sote yemeklerin yapımında kullanılan bir üründür. Bunun yanı sıra kızarmış böreklerde ve benzeri ikramlıklarda da dip sos olarak servis edilmeye uygun bir sos olmaktadır. Sofralarında farklı lezzetler denemek isteyen kişiler için özel olarak geliştirilen ürün Lee Kum Kee markasının tüm ürünlerinde olduğu gibi damak tadına uygun bir tüketim elde edilmesini de sağlar. Ürün 240 gramlık paketiyle uzun süreli kullanımlara uygundur.

İçindekiler Bilgisi
Su, şeker, glikoz şurubu tozu, konsantre ananas suyu (%7) (konsantre ananas suyu 85%, su), domates püresi %4, modifiye mısır nişastası, asit: E 260, tuz, renklendirici(E160c, E160a), stabilizör(E 415) (SOYA, BUĞDAY içerir).

Alerjen Bileşenler
Soya ve buğday içerir.

Menşei Ülke
Çin

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Koza Gıda Dağ.San.Ve Ticaret A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 176
Enerji (kj) 747
Yağ (g) 0.5
Karbonhidrat (g) 43
Şekerler (g) 31
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 0.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg