Lezita Tabaklı Ciğer #30064286 | CarrefourSA
Marka: LEZITA

Lezita Tabaklı Ciğer

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
68,90 TL

kg
30064286 Lezita Tabaklı Ciğer

Pilicin takım halindeki ciğer ve yüreğidir. Lezita Piliç Ciger dökme ve tabaklı olarak paketlenmiştir. Taze ve donuk usullerinde 2 farklı şekilde üretilmektedir. Tavuk ciğeri, özellikle folik asit, A vitamini, demir, çinko ve potasyum açısından zengin bir besindir. Ancak kolesterol miktarı yüksek olduğundan dolayı miktarı dikkatlice seçilmesi gerekmektedir. Lezzeti ile güzel bir sofra deneyimi sunan Lezita Tabaklı Ciğer ürününe CarrefourSA Et - Şarküteri - Balık reyonlarından ulaşabilir veya online olarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Lezita ciğer pişirmeye hazır halde, sağlıklı bir sakatat çeşididir. Tavuk ciğerinde yüksek oranda lif bulunduğundan dolayı tam bir protein kaynağı diyebiliriz. Kısaca tavuk ciğeri için proteinden yapılmış kaslar diyebiliriz. Özellikle çocukların ve hamilelerin folik asit alması oldukça faydalıdır. Kansızlığı olan kişilerde tavsiye edilmekle birlikte B12 vitamini yönünden de zengin bir besindir. Hayvansal bir besin kaynağı olan ciğer, besin değeri oldukça yüksek ve etkili olan bir gıdadır. Bundan dolayı ciğerin insan sağlığı üzerinde, önemli oranlarda faydası bulunmaktadır. Lezita Taze Ürünler: Buzdolabında (0/4°C)'de ve ambalajı açılmadığı sürece son tüketim tarihine kadar güvenle muhafaza edilebilir. Donuk Ürünler: Derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Donuk ürün buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız