Banvit Bütün Piliç XL Kg #30130110 | CarrefourSA
Marka: BANVİT

Banvit Bütün Piliç XL Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

kg
BANVİT BÜTÜN PİLİÇ XL – KG

Yüksek kalitede büyük boy piliç arayanlara hitap eden bir ürün olan BANVİT BÜTÜN PİLİÇ XL – KG et şarküteri ve balık reyonlarında yer alıyor. 100gr’lık kısmında 188 Kcal enerji, 19,7gr protein ve 12,2 gr yağ içeren BANVİT BÜTÜN PİLİÇ XL – KG poşetli ambalajda ve 2400gr üzerindeki ağırlıklarla piyasaya sunuluyor. Bu ürünü dilerseniz haşlama yapabilir ya da fırında pişirerek davet sofralarını süsleyecek bir ana yemek olarak kullanabilirsiniz. Satın aldığınız taze ürünü buzdolabında 4 ºC’nin altındaki sıcaklıklarda ya da dondurucu bölmesinde -18 ºC’de muhafaza edebilirsiniz.

Sofralara lezzet kattığı konusunda hemfikir olunan tavuk, aynı zamanda protein, vitamin ve mineral bakımından da zengin bir kaynak. Kırmızı ete kıyasla yağ oranı düşük olan ve çok daha kolay hazmedilebilen tavuğu kilo kontrolü yapanlar da rahatlıkla tüketebiliyor. İçerdiği yağ miktarının düşük olması sayesinde tansiyonun ve kötü kolesterolün yükselmesine neden olmuyor. Ayrıca tavuk, soğuk günlerde sıkça karşılaşılan hastalıklara karşı anne eli değmiş şifalı çorbaların hazırlanması için de kullanılıyor ve soğuk algınlığına karşı önemli bir etki sağlıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız