Lipton Form Kayısılı 20'li 40 Gr #30072801 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Form Kayısılı 20'li 40 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,90 TL 34,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Lipton Form Kayısılı 20'li 40 g

CarrefourSA’nın Bitki Çayları bölümünde yer alan Lipton Form Kayısılı 20'li 40 g, lezzetli tadıyla damak zevkinize hitap ederken sağlıklı içeriğiyle de formunuzu korumaya yardımcı oluyor. Günün her anında güvenle tüketebileceğiniz ürünü, sevdiklerinize de ikram edebilirsiniz.

İçeriğindeki kayısı tadı ve kokusuyla keyifli bir içim sunan buzlu içecek, gün içerisinde vücudunuzun su ihtiyacını karşılamaya da yardımcı oluyor. Cildi güzelleştiren ve sindirim sistemini düzenleyen kayısı sayesinde faydalı bir tercih olarak dikkat çekiyor. Diyet yapanların ve formuna dikkat edenlerin de gönül rahatlığı içerisinde kullanabileceği bitki çayı ile misafirleriniz için de sağlıklı bir ikram sunabilirsiniz.

40 gramlık kutu içerisinde yer alan ve 20 adet poşet çaydan oluşan ürünü, kuru ve serin yerlerde uzun süre rahatlıkla saklayabilirsiniz. Ayrı paketleri ve kolay taşınabilirliği sayesinde seyahatlerinizde yanınıza alabilir ya da gün içerisinde iş yerinize beraberinizde götürebilirsiniz. Lezzetli tadı ve metabolizmayı hızlandıran formülüyle farklı bir çay deneyimi yaşayabilirsiniz.

Süzen poşetiyle berrak ve duru bir görünüm de sunan meyve özlü içeceği denemek için hemen sepetinize ekleyebilir; kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 343224

"
İçindekiler Bilgisi
Sinameki yaprağı, rezene, doğal aroma verici, huş ağacı yaprağı, biberiye, barut ağacı kabuğu, funda otu, mate yaprağı, ısırgan, kayısı suyu granülü (0,5).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Her fincan (200ml) için bir süzen poşet kullanın, üzerine taze kaynamış içme suyu ilave edin. 3-4 dakika kadar çayınızın demlenmesini bekleyin.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız