Lipton Karanfil Tarçın Yeşil Çay 20'li #30176686 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Karanfil Tarçın Yeşil Çay 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,90 TL 32,13 TL

CarrefourSA Kart İle

 

İçecekler hem yemeklerin hem de ikramların vazgeçilmezleridir. Özellikle Türk kültüründe içecek denildiği zaman akla ilk gelen içeceklerden bir tanesi de şüphesiz çay olacaktır. Çay kültürümüzde hem yemekler hem de ikramlar için oldukça büyük bir öneme sahiptir. Ülkemizde oldukça geniş bir tüketici kitlesine sahip olan çayın günümüzde farklı farklı birçok çeşidi piyasaya sürülmektedir. Bu sayede hem farklı lezzetler ortaya çıkabilmekte hem de daha faydalı çaylar ortaya çıkabilmektedir. Lipton karanfil tarçın yeşil çay ortaya çıkan farlı çay lezzetlerinin başında gelmektedir. Ürün sahip olduğu yeşil çay ferahlığını tarçın ve karanfil lezzeti ile mükemmel bir şekilde harmanlamış olup bu lezzeti bardaklarınıza kadar getirmektedir. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu farklı çay deneyimi sayesinde siz de yeni lezzetlere merhaba diyebilirsiniz.

Sıcak içecekler reyonunda, çay kategorisi altında oldukça kolay bir şekilde bulabileceğiniz Lipton karanfil tarçın yeşil çay ürünü sahip olduğu değişik çay lezzeti ile evlerinizde ikramlarda farklı bir ortam oluşmasını sağlayacaktır. Ayrıca sahip olduğu sağlık özellikleri sayesinde de tüketim sonrasında birçok faydasını görebilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Yeşil çay (%80), tarçın (%18), karanfil

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Her fincan (200ml) için bir süzen poşet kullanın ve üzerine taze kaynamış içme suyunu kısa bir süre bekleyip ilave edin. 2-3 dakika kadar çayınızın demlenmesini bekleyin. Sonrasında poşeti fincandan çıkarın.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız