Lipton Yellow Label Bardak Poşeti 25'li 50 G #30098532 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Yellow Label Bardak Poşeti 25'li 50 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
"Lipton Yellow Label Bardak Poşeti 25'li 50 g

Fincan Poşet Çaylar bölümü içerisinde kendisine has aroması ve rengi ile beğeni toplayan Lipton Yellow Label Bardak Poşeti 25'li 50 g; çay keyfini, bir bardak sıcak suyun içinde en pratik haliyle sizlere sunuyor.

Doğu Karadeniz'in en seçkin çaylarının Kenya ve Seylan çayları ile harmanlanmasıyla damak tadınıza uygun bir çay keyfi yaşamanızı sağlıyor. Hazırlaması oldukça kolay olan geleneksel lezzetin kokusu ve tadı ile içeceğinizin keyfini tam manasıyla almanızı sağlayan ürünü, her an elinizin altında bulundurarak kısa bir molayla yenilenip canlanmak istediğinizde anında içebiliyorsunuz.

Bardağa koyacağınız kaynar suyun içerisinde birkaç dakika demlendikten sonra içime hazır hale gelen ürün, demleme çaydan aldığınız keyfi size eksiksiz olarak sunmayı başarıyor. Şekerli ya da şekersiz olarak tüketebileceğiniz çayınızı, kahvaltıdan öğle molasına, akşam dinlenme saatinden misafir davetlerine kadar her zaman ve her durumda tercih edebilirsiniz.

Süzen poşetiyle berrak ve duru bir renge; güçlü bir aromaya ve doygun bir lezzete sahip olan ürün, en hassas farkları dahi kolayca ayırt edebilen tiryakilerin bile beğenisini kazanıyor. Ürünü hemen sepetinize ekleyerek siz de kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 757

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Önce Lipton poşet çayınızı bardağa koyun. Üzerine 100C taze kaynamış 200 ml içme suyu ekleyin. Poşeti suya 5-10 kez daldırıp çıkarın. İstediğiniz dem yoğunluğu elde edene kadar 2-3 dakika bekleyin. Afiyet olsun!

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız