Lipton Ice Tea Light Şeftali Aromalı İçecek Kutu 6x330 ml #30099218 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ice Tea Light Şeftali Aromalı İçecek Kutu 6x330 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
138,75 TL

adet
 Doğal çay yapraklarından üretilen, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen, yarattığı detoks etkisiyle bedeni toksinlerden arındıran ürün, şeftalinin benzersiz tadını içecek olarak yudumlama zevkini yaşatıyor.Şeftalili light ürün, 330 mililitrelik kutularda üretiliyor; 6 adet kutunun bir arada bulunduğu paketlerde, çevreci ambalajı ile sizlere sunuluyor. hafif içimi, damakta bıraktığı hoş şeftali lezzeti, rahatlatıcı kokusuyla isterseniz tek başına isterseniz de yemeklerin yanında tüketebiliyorsunuz. Hem çabucak yenilebilen atıştırmalıklar, sandviçler veya burgerlere hem de Türk mutfağının leziz örnekleriyle uyum içinde tüketilebilen içecek; sofraların baş tacı oluyor. Gazsız oluşu sayesinde alışılageldik meşrubatlar için bir alternatif oluşturmasının yanı sıra koruyucu ve renklendirici içermiyor oluşuyla da çocukların bile tüketebileceği bir ürün olarak öne çıkıyor. Şekersiz ürünün muhteşem serinliğini yudumlamak için siz de hemen 6 kutuluk paketi sepetinize ilave edip kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, SİYAH ÇAY EKSTRAKTI (%0,14), ASİT (MALİK ASİT), ŞEFTALİ SUYU KONSANTRESİ (% 0,1), AROMA VERİCİLER (ŞEFTALİ AROMASI), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (TRİSODYUM SİTRAT), TATLANDIRICILAR (ASPARTAM*, ASESÜLFAM K), ANTİOKSİDAN (ASKORBİK ASİT)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L).FENİLALANİN KAYNAĞI İÇERİR.

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız