Lipton Earl Grey Demlik Poşeti 48'li 153 G #30088218 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Earl Grey Demlik Poşeti 48'li 153 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
73,50 TL

adet
"Lipton Earl Grey Demlik Poşeti 48'li 153 g

Çin’de siyah çay yapraklarıyla bergamot aromasının harmanından elde edilen ve çok lezzetli olan Earl Grey, 19'uncu Yüzyıl'da ana vatanından çıkarak dünyaya yayılmış ve çok da popüler olmuştur.

CarrefourSA Demlik Poşet Çaylar bölümünde sizlere sunulan Lipton Earl Grey Demlik Poşeti 48'li 153 g, ülkemizde de beğeniyle tüketilerek tiryakilerin en çok tercih ettikleri türler arasında üst sıralarda bulunur. Renk, koku ve berraklık bakımından standartları fazlasıyla karşılayarak doyurucu bir lezzet sunan ürün, günün her saatinde içilerek dinlendirici ve sakinleştirici etkisinden faydalanabilinir.

Farklı bir lezzete sahip olan ve demlenmeye hazır halde sunulan poşetler; kahvaltıda, öğle ya da akşam yemeklerinden sonra ve dilediğiniz her saatte sohbetlerinize eşlik etmek üzere tüketilebilir. Ofis ve toplantı ikramlarının da baş tacı olan ürünü; kurabiye ikramları ve tadımlık keklerle birlikte de değerlendirebilirsiniz. Dünyanın popüler çay lezzetleri arasında yer alan ürün, yumuşak tadı ile mide dostu bir içim sağlıyor. Bitkisel, sağlıklı bir sıcak içecek olması sayesinde ülkemizde de çokça sevilen çayın farklı ve lezzetli bir yorumu olan ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün kodu: 31766

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay, aroma verici (bergamot).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Demliğinize Lipton poşet çaylarınızı koyun. Her bir demlik poşetten 3 bardak çay elde edebilirsiniz. Demliğinize her bir poşet için 1 çay bardağı kaynamış içme suyu ekledikten sonra 1 çay bardağı da fazladan koyun. 15-20 dakika kadar de

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Karbonhidrat (g) 0.5
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız