Magnum Mini Classic 6'lı #30055016 | CarrefourSA
Marka: MAGNUM

Magnum Mini Classic 6'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
169,90 TL 139,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"*Magnum Mini Klasik 360 ml

Lezzet küpü Magnum Mini Klasik 360 ml, Çoklu Paket Dondurma reyonundan klasik lezzetleri sevenlere hitap ediyor. Altı mini ürünü bir arada içeren paketiyle, oldukça pratik bir kullanım sunuyor. Bir yandan Magnum çikolata lezzeti, diğer yandan ağızda hissedilen yoğun süt tadı, ağızlarda dondurma lezzetinin ötesinde etkileyici bir tat bırakıyor.

Ürün çoklu paketi sayesinde birçok kişiyle paylaşılma imkanı tanıyor. Misafirlerinize, arkadaşlarınıza ikram edebilir, mini klasik dondurma keyfini birlikte yaşayabilirsiniz. Sunduğu saf lezzetlerle sade tercihleri olanlara hitap eden ürün, kalitesiyle de damaklarda ayrı bir tat sağlıyor. Dondurma lezzetinin yanı sıra, çikolata kaplaması ayrı bir keyif yaşatıyor. İçteki dondurması sade olsa da dışı sebebiyle çikolata sevenlerin tercihi olmayı başarıyor.

Her mevsim buzdolabında bulundurmaktan keyif alacağınız ürün, mini porsiyonlarıyla az yemeyi sevenleri de mutlu ediyor. Taşıdığı özellikleriyle dondurma sevmeyenlerin bile takdirini almayı başarıyor. Altı kişi bir araya gelince, bir Magnum Klasik paketi açarak, arkadaşlar arası serinleme ve ağız tatlandırma partileri verebilirsiniz. Yalın zevkleri derinden yaşamayı sevenlerdenseniz, ürünü kolaylıkla hemen sepete atarak, satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 400402

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız