Maret Macar Tombul Salam 300 g #30071493 | CarrefourSA
Marka: MARET

Maret Macar Tombul Salam 300 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Maret Macar Tombul Salam 300 g

Sofrasından şarküteri tatlarını eksik etmeyenler için leziz bir seçenek olan Maret Macar Tombul Salam 300 g, CarrefourSA Salam reyonunda lezzet tutkunları ile buluşuyor.

Maret markası tarafından yüzde 100 dana eti, yağı, tuz ve baharat karışımı ile hazırlanan ürün, 300 gramlık hijyenik ambalajında sunuluyor. Yağlı ve hacimli-tombul bir salam türü olan Macar salamı olarak etkin gıda güvenliği koşullarında imal edilen ürünü buzdolabında saklayıp, ambalajı üzerinde belirtilen son kullanma tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz.

Büyük küçük herkesin keyifle yiyebileceği tombul Macar salamı, kendine has lezzeti ile gurme damaklara da sesleniyor. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde sofraları süsleyen ürünü, ara öğünlerde sandviç, tost türü atıştırmalık yiyeceklerde de değerlendirebilirsiniz. Yemek öncesi aperatif olarak peynir, zeytin gibi şarküteri ürünleri ve uygun içecekler eşliğinde konuklarınıza servis edebilirsiniz. Yemeklerin yanında çeşni veya soğuk meze şeklinde sunabilirsiniz. Ufak parçalar şeklinde dilimleyerek, hazırlayacağınız pizza, börek ve benzeri hamur işi tariflerinde katkı malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Macar salamı denemek ve sevdiklerinize lezzet sürprizi yapmak için ürünü hemen sepetinize ekleyip, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 4120

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız