Margarinli Kruvasan 6 Adet #20000348 | CarrefourSA

Margarinli Kruvasan 6 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,90 TL 56,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

CarrefourSA reyonlarının poğaça, açma, çörek, simit bölümünden sofralarınıza kadar uzanan Fransız mutfağının vazgeçilmezi Margarinli Kruasan , kahvaltılarda ve çay saatlerinde muhteşem lezzetlere ulaşmanızı sağlıyor. Hem sizin hem de ailenizin keyifle tüketeceği ürün, 6 adet olarak paket ambalajında sunuluyor. Kahvaltılarda sade olarak tüketebileceğiniz gibi, tereyağ, bal, çikolatalı krema ya da reçellerle birlikte tüketebileceğiniz besin, farklı bir alternatif olarak öğünlerinizdeki yerini alıyor. Margarinle tatlandırılmış, nefis kokulu çöreği, soğuk olarak yiyebileceğiniz gibi, ısıtarak ya da arasına başka lezzetler koyarak da tüketebilirsiniz.

Çay saatlerinde sevdiklerinizle dost sohbetlerinize eşlik edebilecek kruasan, kahve ve çayla birlikte mükemmel uyumu yakalıyor. Katkat yapısı ile farklılaşan ürün, harika kokusu, aroması ve doyumsuz lezzeti ile vazgeçilmez oluyor. Çocukların da severek tükettiği ürünü, beslenme çantalarına koyabilir, okul dönüşlerinde atıştırmalık olarak servis edebilirsiniz. Özel davet ve partilerinizde süsleyerek, farklı sunumlar ile zenginleştirip ikram edebilir, yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanabilirsiniz, Besleyici, enerji veren bu farklı lezzetli hamur işini paket olarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.
Kruvasanın tadına hemen bakmak isterseniz, sepetinize ekleyerek siparişinizi oluşturabilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
BUĞDAY UNU, %25 MARGARİN ((BİTKİSEL YAĞLAR (DEĞİŞEN MİKTARLARDA PALM,PAMUK,KANOLA,AYÇİÇEK),EMÜLGATÖR(BİTKİSEL YAĞ ASİTLERİNİN MONO-DİGLİSERİTLERİ),TUZ,(EN FAZLA %0,17),KORUYUCU(POTASYUM SORBAT),ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT)TEREYAĞI AROMA VERİCİSİ,VE RENKLENDİRİCİ (BETA KAROTEN)),İÇME SUYU,TEREYAĞ(PASTÖRİZE İNEK SÜTÜ KREMASI,TEREYAĞ KÜLTÜRÜ)SÜT,ŞEKER ,MAYA(SACCHAROMYCES CEREVİSİAE),TUZ,KATKI MADDESİ ((DEKSTROZ,GLUTEN ,EMÜLGATÖR,(E472e)ANTİOKSİDANT(ASKORBİK ASİT),ENZİMLER(FUNGAL ALFA AMİLAZ,HEMİSELÜLOZ ))

Alerjen Bileşenler
Gluten,süt

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


adet