Simit 2'li #20000001 | CarrefourSA

Simit 2'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
21,50 TL

adet
Simit 2'li

Türk kültüründe sabah kahvaltılarının vazgeçilmez parçalarından biri olan simit, gevrek ve susamlı özelliği ile birlikte çay, limonata ya da farklı içecekler ile birlikte tüketilebilir. Taze ve gevrek bir şekilde temin edebileceğiniz simit ürünleri için Simit 2'li seçeneğini kullanarak bir kahvaltı için yeterli düzeyde simit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Simit gibi kahvaltılık unlu mamullerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Süt ve Kahvaltılık reyonu içerisinde Simit, Poğaça ve Tatlı Çörekler bölümünde ulaşabileceğiniz Simit 2'li ürünleri, her sabah taze ve sıcak bir şekilde üretilerek beğeninize sunuluyor. Özellikle tulum peyniri, krem peynir veya lavaş kiri ile birlikte çok lezzetli bir tüketim oluşturan bu ürünü, iş kahvaltıları veya ev kahvaltıları için tercih edebilirsiniz. Hafta sonları parklarda veya ormanlarda güzelce vakit geçirmek veya piknik yapmak için düzenlenen gezilerde tüketilebilecek veya gün içerisinde hafif ve küçük bir atıştırmalık için tercih edilebilecek simit, eşsiz bir lezzet sağlarken, Türkiye'nin her kentinde farklı bir özellikle üretiliyor. Susam, pekmez, yumurta, un, tuz ve şeker gibi birçok içeriği barındıran simit, kahvaltı için yeterli ve lezzetli bir seçenek oluşturuyor.

İçindekiler Bilgisi
BUĞDAY UNU,İÇME SUYU,SUSAM ,ŞEKER,BİTKİSEL YAĞ(AYÇİCEK YAĞI) MARGARİN ((BİTKİSEL YAĞLAR (DEĞİŞEN MİKTARLARDA PALM,PAMUK,KANOLA,AYÇİÇEK) ,EMÜLGATÖR(BİTKİSEL YAĞ ASİTLERİNİN MONO-DİGLİSERİTLERİ),TUZ,(EN FAZLA %0,17),KORUYUCU(POTASYUM SORBAT),ASİTLİK DÜZENLEYİCİ(SİTRİK ASİT)TEREYAĞIAROMA VERİCİSİ,VE RENKLENDİRİCİ (BETA KAROTEN)),SÜT(UHT),ŞEKER ,MAYA (SACCHAROMYCES CEREVİA),TUZ,KATKI MADDESİ((DEKSTROZ,GLUTEN ,EMÜLGATÖR, (E472e)ANTİOKSİDANT(ASKORBİK ASİT),ENZİMLER(FUNGAL ALFA AMİLAZ,HEMİSELÜLOZ ))

Alerjen Bileşenler
Gluten, susam

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


adet