Marines Karides Deluxe 1000 Gr #30090300 | CarrefourSA
Marka: MARINES

Marines Karides Deluxe 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
229,99 TL

adet
Marines Karides Deluxe 1000 Gr

Ülkemiz balık ve türevlerinin tüketiminin oldukça yoğun bir şekilde gerçekleştirildiği ülkelerin başında gelmektedir. Ülkemizin 3 bir yanının denizler ile çevrili oluşu şüphesiz bu durumdaki en büyük etkenler arasında yer almaktadır. Ülkemizin çevresinde denizlerin bulunması sayesinde denizcilik ülkemizde gelişmiş ve deniz içerisinde bulunan gıdaların tüketimi oldukça hızlı bir şekilde artmıştır. Geçmişten günümüze kadar olan süreç içerisinde sürekli olarak deniz mahsulleri tüketimi gerçekleştirilmiştir. Günümüzde de bu ürünlerin tüketimi gerçekleştirilmeye devam etmektedir. Günümüzde oldukça popüler olan deniz mahsul ürünlerinin başında karides gelmektedir. Marines firması tarafından hazırlanan Marines karides deluxe 1000 gr ürünleri içerisinde bulunan lezzetli karidesler sayesinde sizlere en lezzetli deneyimi sunacaktır. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürünler sayesinde siz de daha önce tatmadığınız karides lezzetini tadabilirsiniz.

Balık ve deniz mahsulleri reyonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan Marines karides deluxe 1000 gr ürünleri tamamen doğal bir şekilde yakalanmış karideslerden meydana gelmektedir. Tamamen doğal oluşu sayesinde ortaya en lezzetli yemekler çıkarılabilmektedir. Siz de bu ürünleri satın alarak misafirlerinize ya da ev sakinlerine en lezzetli karidesleri ikram edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız