Pınar Tekirdağ Köfte 390 G #30133730 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Tekirdağ Köfte 390 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
319,90 TL

adet
"Pınar Tekirdağ Köfte 390 g
arrefourSA reyonlarında Etler bölümünde yer alan Pınar Tekirdağ Köfte 390 g bu özel lezzeti sofralarınızla buluşturuyor.

Tekirdağ köftesinin yöreye has etleriyle yapılan köftesinin damaklarda iz bırakan tadı dilediğiniz her an elinizin altında oluyor. Evinizde bu özel köfte tadını sevdiklerinize sunmak isterseniz 390 gramlık ambalajlarıyla sunulan ürünü satın alabilirsiniz. İster evinizde sevdiklerinizle, ailenizle, dostlarınızla buluştuğunuz yemek sofralarınızda, ister pikniğe gittiğinizde mangalda, isterseniz de çocuklarınızın sağlıklı öğünleri için pişirip ikram edebilirsiniz. Tekirdağ'a has tadıyla köfte lezzetini ekmek arasında ya da özel soslarla süslediğiniz tabaklarınızda sunabilir, sevdikleriniz için mutlu bir ziyafete imza atabilirsiniz. Patates kızartmalarının, pilav ve makarnaların ya da salataların yanında eşsiz tadıyla sunabilirsiniz. İşten eve geldiğinizde akşam yemeğiniz için hızlı ve kolayca pişirebilir, yolculuklarınızda sandviçin arasında köfte lezzetini sevdikleriniz için de hazırlayabilirsiniz. Misafirleriniz geldiğinde bu özel köftenin tadını size ait tariflerle hazırlayarak ikram edebilirsiniz.

Siz de ürünün damaklarda iz bırakan lezzeti ve farklı tadından vazgeçemeyenlerdenseniz, kendiniz ve aileniz için sofralarınızla buluşturacağınız bu ürünü kolayca sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.


Ürün Kodu: 467609
"
İçindekiler Bilgisi
Dana Eti ,Kuzu Eti,Dana Yağı ,Kuyruk Yağı,Ekmek,Pastörize Yumurta,Soğan,Tuz,Maydanoz ,Sarımsak,Baharat Karışımı,Aroma Vericiler.

Alerjen Bileşenler
Gluten, Yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Derin Dondurucuda (-18°C ) Son Tüketim Tarihine Kadar Saklanabilir.

Kullanım Talimatı
Önceden Isıtılmış Yağsız Tavada Pınar Tekirdağ Köfte’nizi Sık Sık Çevirerek 7-8 Dakikada Servise Hazır Hale Getirebilirsiniz.

Çözüldükten Sonra Tekrar Dondurmayınız

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
YAŞAR BIRLEŞIK PAZ.DAĞ.TUR.VE TIC.A.Ş, YUNUS EMRE MAH., KEMALPAŞA CAD., NO 317, 35060 BORNOVA-İZMIR

İşletme Onay No
TR-59-0041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 270 14
Enerji (kj) 1120 14
Yağ (g) 22 31
Doymuş Yağ(g) 13 65
Karbonhidrat (g) 6 2
Protein (g) 12 24
Tuz(g) 1.5 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız