Maylo Dev Havlu Kağıt Tekli #30076207 | CarrefourSA
Marka: MAYLO

Maylo Dev Havlu Kağıt Tekli

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13 standart havlu boyutunda ancak tek rulo halinde sunulmakta olan Maylo Dev Havlu Kağıt Tekli CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Kâğıt havlu; temizlikte kullanılan; yumuşak, kalın ve emici kâğıttan üretilmiş peçete. Çoğunlukla rulo hâlinde üretilir. Kullanım alanı kumaş havlulara çok benzeyen kâğıt havlu, gevşek katmanlar hâlinde üretilir. Bu yapı, havlunun çok miktarda suyu emmesine ve taşımasına imkan verir. Bu özelliği nedeniyle yaygın olarak el, yüz ve yüzey kurulamada kullanılır.  HYPERLINK https://tr.wikipedia.org/wiki/Pe%C3%A7ete \l cite_note-1 

Türkiye’nin en samimi markası Maylo, standartlarının ötesini arayan tüketicileri duydu ve kalite ve hesaplılığı bir arada sunmayı hedef alarak tüketicileriyle buluştu. Çok da iyi yaptı laf aramızda. 2008 yılında Maylo, Türkiye’de yapılmamışı yaparak, 1 rulosu 2 ruloya eşit olan ürünleri ile yepyeni bir kategori oluşturdu. 2010 yılında Maylo ürün portföyünü geliştirerek standart ürünlerini de çıkardı ve Maylo Ürün Ailesi genişledi. Tuvalet Kağıdı, Kağıt Havlu ve Peçete gibi standart ürünlerin yanı sıra, Extra Uzun Tuvalet Kağıdı gibi yenilikçi ve DEV Havlu gibi sektöründe ilk olan ürünleri sundu. Tabi ki yapılmamışı yapmayı bir alışkanlık haline getiren Maylo uzun süre sessiz kalamadı ve 2013 yılında Maylo “2 katlı fiyatına 3 katlı” tuvalet kağıdı ve kağıt havlularını, tüketicilerin beğenisine sundu.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız