Milka Tuc Krakerli Çikolata 87 g #30130713 | CarrefourSA
Marka: MILKA

Milka Tuc Krakerli Çikolata 87 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Milka Tuc Krakerli 87 Gr

Geleneksel çikolata lezzetine farklı yorum getirmeyi sevecen Milka, dünyaca ünlü lezzetlerine bir yenisini daha ekledi. Alışılmışın dışında bir lezzet olan Milka Tuc Krakerli 87 Gr, çıtır çıtır TUC bisküvisi ve ağızda eriyen, yumuşacık, lezzetli milka çikolatasının birleşmesiyle oluşuyor. Her yaşın severek ve eğlenerek tükettiği Milka Tuc Krakerli 87 Gr, açılır kapanır, lila renkli ambalajıyla da oldukça pratik bir ürün. Tatlı ve tuzluyu bir arada tüketmekten hoşlananlar için oldukça lezzetli bir seçenek olan ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Üstü tuzlu bisküvili, altı enfes ve yumuşacık Milka çikolatalı Milka Tuc, çay ve kahve saatlerinizin vazgeçilmez lezzeti olacak. Yüksek enerjili benzersiz ürünün içerisinde, karbonhidrat, protein, lif, şeker, tuz ve doymuş yağ bulunuyor. Üründe ayrıca , %80 oranında sütlü çikolata, süt yağı, buğday unu, emülgatörler, bitkisel yağ, glukoz şurubu gibi bileşenler de bulunuyor. 87 gramlık eğlenceli ambalajında satışa sunulan Milka Tuc Krakerli 87 Gr ürünümüze, gıda ve yemek malzemeleri reyonumuzun, çerez, çikolata ve bisküvi bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız