Mısır 3'lü Paket #30059911 | CarrefourSA

Mısır 3'lü Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,95 TL

Mısır 3'lü Paket

Mısır, meyve ve sebze ürünleri içerisinde çok değişik bir yere sahip olan ürünlerden biri olarak, gerek yağ içeriği gerek vitamin içeriği ile birlikte mevsiminde taze şekilde tüketilmesi gereken bir gıda oluşturuyor. Kaynatma, mangalda pişirme veya buğulama gibi farklı yöntemlerle pişirebileceğiniz Mısır 3'lü Paket ürünü sayesinde bu faydaların tümünü sağlayarak, aynı zamanda da lezzetli bir meyve ve sebze tüketimi elde edebiliyorsunuz. Mısır gibi taze sebze ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Meyve Sebze reyonu içerisinde Sebze bölümünde bulunan Mısır 3'lü Paket ürünü, taneleri ve rengi ile birlikte iştah açan bir görüntüye sahip olurken, özellikle çocuklarınızın keyifli bir şekilde tüketmesi içinde en doğru seçeneği oluşturuyor. Tatlı bir lezzete sahip olan ve pişirme sonrasında gevrek ve kolay bir tüketimi bulunan bu mısır ürünlerini evinizde rahatlıkla kısa sürede pişirebilir ve daha sonrasında tuzlu ya da sade olarak tüketebilirsiniz. Özellikle mısırın sağladığı lifli gıda faydalarını ve anemi, sindirim sistemi rahatsızlıkları, diyabet ya da kanser gibi rahatsızlıklara karşı olumlu etkilerini bu ürün sayesinde elde edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız