Molfix Külot Bez 6 Beden 26'lı Ekstra Large #30238952 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Külot Bez 6 Beden 26'lı Ekstra Large

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Yeni Molfix Külot Bez, Türkiye’nin İLK ve TEK antisaggingli (hem gövdesi hem beli elastik) külot bezidir.

Molfix Külot Bez Anatomik Fit teknolojisi sayesinde bebeğinizle birlikte rahatça esner, onunla birlikte hareket eder. Bebeğinizin karnı şiştiğinde, gaz olduğunda onunla beraber genişler ve onu rahat ettirir. Sıvıyı emerken bile bebeğinizin belini yumuşacık sarmaya devam eder. Böylece bebeğinizin bedenine tam oturur, sızıntıları önlemeye yardımcı olur. 

- Molfix bebek bezlerinin tamamı pamuksu yumuşaklığa ve nefes alan iç-dış yüzeye sahiptir. Bu özelliklerini, iç yüzey üretiminde kullanılan üretim teknolojisi ile kazanmaktadır ve bu teknoloji, Air-soft olarak adlandırılmaktadır. Böylece hem bezin nefes alabilirliği artırıyor, hem de yumuşak bir dokunuş sağlanıyor. 

- Aloe Vera’nın iyileştirici, yumuşatıcı, nemlendirici etkisi vardır. Cildin kolajen yapısını ve elastikiyetini korur. Papatya ise antiseptik özelliktedir, yatıştırıcı ve sakinleştiricidir; anti alerjiktir, iltihap gidericidir. 

- Alman Dermatest Enstitüsü onaylıdır. 

- Molfix bebek bezleri, insan sağlığına zararlı olduğu kanıtlanan bu maddeleri içermez.

- Molfix Külot Bez; helal ürün kategorisindedir ve Dünya Helal Birliği tarafından onaylıdır. 

- Islandığında renk değiştiren (sarıdan maviye) gösterge sayesinde, bezinin ıslandığını anlamaya çalışmaya gerek kalmaz, bez değişim zamanını anında anlayabilirsiniz. 

- 2 Katlı emici bölgesi ile sıvıyı derinlere aktararak hapseder. 

- Bacak kısmındaki elastik yan bariyer malzemesi yandan sızdırmaya karşı güvenlik sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız