Nescafe Gold 50 G Kavanoz #30116199 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Gold 50 G Kavanoz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
129,95 TL

adet
75 yılı aşkın bir tecrübe ve usta ellerin hünerinin birleşmesiyle üretilen Nescafe Gold, tüketicilere en iyi kahve deneyimini yaşatmayı amaçlıyor. Zengin bir aromaya, yumuşak içime ve cezbedici kokuya sahip olan ürün, kendinize ayırdığınız ya da sevdiklerinizle beraber paylaştığınız tüm anları keyifli zamanlara dönüştürüyor.Nescafe Gold Nasıl Üretiliyor? Nescafe Gold birinci sınıf kaliteye sahip olan Arabica ve Robusta türü kahve çekirdeklerinin en iyi oranlarda harmanlanması ve kavrulması ile üretiliyor. Modern yetiştiricilik yöntemleri, gelişmiş üretim metodları ve yüzbinlerce kahve çiftçisinin uzmanlığı ile üretilen ürün, tüketicileri yüksek kalite standartlarında kahve ile buluşturuyor. Hazır Kahvelerin Muhafazasında Nelere Dikkat Edilmelidir? Nescafe Gold'u kendi kavanozunda ve kapağı tam olarak kapalı bir şekilde; kuru, serin ve karanlık bir ortamda muhafaza edebilirsiniz. Ürünü muhafaza etmek için ayrı bir kap kullanmak gerekir, bu kabın da kuru ve hava geçirmez olması önem taşıyor. Ayrıca hazır kahvelerin; buzdolabında, derin dondurucuda, sıcak, güneşli ve nemli ortamlarda muhafaza edilmemesi gerekiyor. Nescafe Gold Kavanoz 50 G hazır kahveyi CarrefourSA'nın hazır kahveler reyonundan temin edebilir ve en güzel kahve keyiflerini yaşamaya hemen başlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Çözünebilir kahve , ince öğütülmüş kahve (%3)

Menşei Ülke
İSVİÇRE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Bir tatlı kaşığı (2 g) NESCAFÉ® Gold’un üzerine kaynatılıp 1 dakika bekletilmiş 200 ml sıcak suyu ekleyin. Arzu ederseniz, NESTLÉ® Coffee Mate veya süt ekleyebilirsiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000243

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız