Nescafe Classic Poşet 100 Gr #30090953 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Classic Poşet 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
62,50 TL

adet
"Nescafe Classic Poset 100 g

Kendine özgü tadı ve kokusuyla kahve sevenleri adeta kendinden geçiren ürün, yüksek kaliteli kahve çekirdeklerinden elde ediliyor. Robusta ve Arabica çekirdeklerinin harmanlanması sonucu elde ediliyor ve içerdiği yüksek kafein miktarı sayesinde zindelik veriyor.
Ürün sayesinde kahve keyfi, zaman ve mekan sınırlarına bağlı kalmıyor. Sıcak su bulabileceğiniz her yerde kahvenizi hazırlayabiliyorsunuz. Oldukça pratik şekilde tüketime hazır hale gelen içecek; odaklanmaya yardımcı olmasının yanı sıra zihnin dinçleşmesine de katkıda bulunuyor. Sağladığı pratiklik sayesinde kahve müdavimlerini tatmin ediyor.
İçeceğinize bir miktar süt, şeker ve kahve kreması ekleyerek, farklı tatlar da deneyebilirsiniz. Bitter ya da sütlü çikolata çeşitleriyle birlikte kahve, lezzetli bir uyum yakalıyor. En iyi tadı kazanması için kullandığınız suyun kalitesi de sıcaklığı kadar önem taşıyor. Kahve hazırlarken kaynar su kullanmanız, daha iyi sonuçlar almanızı sağlıyor. Tazeliğini koruması için ürünü nemsiz ve serin bir ortamda saklamanız öneriliyor.
Kokusuyla ve tadıyla kendini belli eden ve çabuk hazırlanan bir ürün arıyorsanız estetik ambalajında sunulan Nescafe Classic Poşet 100 g'a CarrefourSA Toz, Granül Kahve reyonundan kolaylıkla ulaşabilir; ürünü hemen satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 182858
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız