Nescafe Xpress Orijinal 250 ml #30048473 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Xpress Orijinal 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
Kolay, hızlı ve rahat kahve yapma imkanı sunan İsviçreli NESCAFÉ’nin soğuk lezzeti, Nescafe Xpress Latte 250 ml, CarrefourSA reyonları toz, granül kahve bölümünden damak tadınızı sunuluyor.Her damak tadına uygun Xpress Kahve, en kaliteli kahve çekirdeklerinin harmanlanmasından oluşuyor. Son teknolojilerle gerçekleştirilen üretim tekniği ve kendine has lezzeti ile serinlemenin yepyeni ve keyifli bir yolunu sunan ürün, Brezilya'daki üreticilerinin uzmanlığı ile elde ediliyor. Özellikle sıcak günlerde serinlemek için ideal olan soğuk içecek, sütlü latte lezzeti ile keyifle tüketiliyor. Canlandırıcı etkisini, serinliğin keyfi ile birleştirmeyi başaran ürün, yumuşak lezzeti ile ideal bir alternatif oluyor. Okulda, ofiste veya evde; canlanmak ve serinlemek istediğiniz her an, keyifle tüketebileceğiniz Xpress, günün her saati, istediğiniz her an güvenle tüketilebiliyor. Yemeklerle beraber veya ara öğün alternatifi olarak keyifle tüketebilen içecek, düşük kalorisi ile de formuna dikkat edenler için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Latte içmeyi sevenler ve soğuk lezzetleri tercih edenler için uygun olan ürünü denemek için denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kahve (% 64,9) [su, çözünebilir kahve (% 1,8)], tam yağlı süt (%30), asitlik düzenleyiciler (sodyum bikarbonat, tripotasyum sitrat), yağı azaltılmış kakao tozu, kıvam arttırıcılar (selüloz, selüloz gam,karragenan)

Alerjen Bileşenler
Süt

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.Açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve 1 gün içinde tüketilmelidir.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 42
Enerji (kj) 176
Yağ (g) 1.1
Doymuş Yağ(g) 0.7
Karbonhidrat (g) 6.6
Şekerler (g) 6.6
Lif(g) 0.5
Protein (g) 1.2
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız