Nesquik Bar 25 Gr #30195603 | CarrefourSA
Marka: NESQUIK

Nesquik Bar 25 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,00 TL 13,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Nesquik Bar 25 gr Kahvaltılık olarak tüketilebilecek sağlıklı ve lezzetli bir ürün arayışı içerisinde bulunuyorsanız, kakaolu ve tam tahıllı bar olarak üretilmiş nitelikli bir atıştırmalık sizin için faydalı bir tercih olabilir. Nesquik lezzetinin unutulmayan ve vazgeçilmeyen tadı ile birlikte kakaolu ve tahıl içeriği ile birlikte üretilmiş olan Nesquik Bar 25 gr ürünü, üst kısmında bulunan çıtır çıtır parçaları ve alt tarafındaki enfes çikolata ile birlikte çok lezzetli bir seçenek oluşturuyor. Nestle Nesquik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında Musli, Hububat ürünleri bölümünde bulabileceğiniz Nesquik Bar 25 gr ürünü, çocuklar ve yetişkinler için lezzetli ve faydalı bir seçenek sağlıyor. Kahvaltılarda sıcak bir bardak çay veya bir bardak kahve gibi sıcak içecekler veya bir bardak süt ya da meyve suyu gibi içecekler ile birlikte tüketebileceğiniz bu ürünü çantanızda veya ofisinizde bulundurarak gün içerisinde de istediğiniz zaman tüketebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Tahıllar (tam buğday unu (%32), mısır irmiği, pirinç unu), glukoz şurubu, şeker, yağsız süttozu (%12), bitkisel yağlar (ayçiçek, hindistancevizi), şekerli koyulaştırılmış tam yağlı süt (%8,2) [(süt, şeker)], invert şeker şurubu, nem vericiler (sorbitol, gliserol), maltodekstrin, kakao tozu (%1,5), yağı azaltılmış kakao tozu (%0,9), kakao yağı, tuz, doğal aroma verici (vanilya), emülgatör (ayçiçek lesitini), antioksidanlar (tokoferolce zengin ekstrakt, alfa-tokoferol),aroma verici. VİTAMİNLER VE MİNERALLER: Niasin, Pantotenik asit, Folik asit, Vitamin B6, Riboflavin, Kalsiyum, Demir.

Alerjen Bileşenler
Gluten ve süt içerir. Eser miktarda fındık, antep fıstığı, badem vb. çeşitleri ve soya içerebilir.

Menşei Ülke
POLONYA

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 408
Enerji (kj) 1711
Yağ (g) 14
Doymuş Yağ(g) 6.9
Karbonhidrat (g) 62
Şekerler (g) 25
Lif(g) 6
Protein (g) 7.3
Tuz(g) 0.4
Riboflavin (mg) 1.2
Niasın (mg) 12.6
Vitamin B6 (mg) 1.1
Folik asit (µg) 154
Pantotenik asit (mg) 4.4
Magnezyum (mg) 1436
Bakır (mg) 10.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız