Ofçay Bitane Demlik Turkish Breakfast Tea 100 X 3,2g #30284497 | CarrefourSA
Marka: OFÇAY

Ofçay Bitane Demlik Turkish Breakfast Tea 100 X 3,2g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
111,95 TL

Ofçay Bitane Demlik Turkish Breakfast Tea 100 x 3,2g

Kahvaltı saatlerinde ve akşamüstü çaylarında size eşlik edecek, hızlı bir şekilde demlenecek leziz bir çay arıyorsanız Ofçay Bitane Demlik Turkish Breakfast Tea ile mutlaka tanışmalısınız! Üstelik 3,2 gramlık 100 adet demlik çay poşetini bir araya getiren Ofçay Bitane Demlik Turkish Breakfast Tea'nin bereketli paketi sayesinde enfes çay aromasını uygun fiyata tadabilirsiniz.

Ofçay Bitane Demlik Turkish Breakfast Tea, üstün nitelikli Türk çayı ile dünyanın farklı bölgelerinde yetiştirilen kaliteli ithal çayların harmanlanması ile elde edilir. Küçük yuvarlak bir demlik poşetleri halinde sunulan Ofçay Bitane Demlik Turkish Breakfast Tea, özel dokulu poşeti sayesinde demini hızlı bir şekilde sıcak suya bırakır. Sizi kısa sürede tam kıvamında demlenmiş parlak kırmızı renkte tavşan kanı çayla buluşturan Ofçay Bitane Demlik Turkish Breakfast Tea, sofraların vazgeçilmezi olmaya aday!


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız