Okey Zero Prezervatif 10'lu #30137278 | CarrefourSA
Marka: OKEY

Okey Zero Prezervatif 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
299,90 TL

29,99 TL / Adet

adet

 

Cinsel ilişki sırasında korunma oluşturmak amacıyla kullanılabilecek ilk ihtiyaçlardan birini prezervatif sağlarken, kişisel bakım noktasında birçok farklı etki gösteren prezervatif ürünlerini tercih edebilirsiniz. Okey markası tarafından üretilmiş çok özel prezervatif ürünlerinden biri olan ve ekstra ince formülüyle zevki arttıran OKEY Zero Prezervatif 10'lu ürünü, sanki yokmuş gibi bir etki oluşturarak en yüksek hazzı almanızı sağlar. Okey prezervatif markası ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonu içerisinde Sağlık Ürünleri bölümünde ulaşabileceğiniz OK Zero Prezervatif ürünü, çok ince bir yapıya sahip olduğu için ilişki sırasındaki hissi iyice arttırarak yokmuş gibi bir durum oluşturur. Rezervuar ucu ile birlikte pratik bir kullanım sağlayan bu prezervatif, kayganlaştırıcı içerdiği için daha rahat bir cinsel ilişki sağlar. Aroma bulundurmayan bu ürün, şeffaf bir yapıya sahip olurken güvenli ve sağlıklı bir cinsel ilişki için rahatlıkla tercih edilebilir. Ev ortamında veya çantanızda sürekli olarak bulundurabileceğiniz bu ürün, sağlıklı bir cinsel ilişki için mutlaka tercih edilmesi gereken ve yüksek koruma oluşturan bir ürün olarak tek kullanımlıktır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız