Oral-B Yedek Başlık Cross Action Siyah #30412798 | CarrefourSA
Marka: ORAL_B

Oral-B Yedek Başlık Cross Action Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
799,90 TL 479,94 TL

119,99 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

Oral-B Yedek Başlık Cross Action Siyah

 

Ürün Açıklaması

Oral-B'nin gelişmiş CrossAction yedek fırça başlıkları, değiştirilmeleri gerektiğinde sinyal veren en yeni CleanMaximiser fırça kılı teknolojisine sahiptir, böylece en iyi temizlik için her zaman yeni ve aşınmamış fırça başlığına sahip olursunuz.

Diş hekimleri, fırça başlığınızın üç ayda bir değiştirilmesini önerir. Oral-B'nin gelişmiş CrossAction yedek fırça başlıkları, üstün temizlik sağlamak için değiştirilmeleri gereken zamanı size hatırlatmak amacıyla yeşil fırça kıllarını sarıya çeviren CleanMaximiser fırça kılı teknolojisine sahiptir.*

*sıradan manuel diş fırçasına kıyasla

Oral-B’nin benzersiz, yuvarlak fırça başlığı, daha temiz dişler ve daha sağlıklı diş etleri için her bir dişi saracak şekilde tasarlanmıştır.

*Oral-B iO hariç

Oral-B CrossAction fırça kılları, sıradan bir manuel diş fırçasına kıyasla dişlerin arasında dahi daha derine uzanmak ve iki kata kadar daha fazla plağı gidermek için tam 16 derecelik açıya sahiptir.

 

*Sıradan bir manuel diş fırçasına göre

Fırçanın her bir kılına kadar her detay, daha üstün bir temizlik için diş hekimleri ile birlikte tasarlanmıştır. Oral-B fırça başlıklarının tüm Oral-B fırça gövdeleri ile uyumlu olduğu garanti edilir (Pulsonic ve iO hariç).

Diş hekimleri Oral-B’ye güveniyor. Oral-B, dünyada diş hekimlerinin tavsiye ettiği bir numaralı diş fırçası markasıdır.*

*Ekim 2016-Mayıs 2018 arasında P&G için dünya çapında temsili diş hekimleri örneklemiyle yapılan araştırmalara dayanmaktadır

Ürün İçeriği

4 adet yedek başlığı

2 Yıl Resmi Distribütör Garantili

Diş Fırçası Yedek Başlığı

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız