Signal White System Diş Macunu Arındırıcı Beyazlık Aktif Karbon 75 ml #30418118 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal White System Diş Macunu Arındırıcı Beyazlık Aktif Karbon 75 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,50 TL 38,70 TL

CarrefourSA Kart İle

Gülüşün, özgüvenini yansıtmanın en güzel yollarından biridir. Dişlerini saklamadan, özgüvenle gülümsemek için yeni yardımcın olacak Signal diş macunu ile tanışmanın tam zamanı. Signal White System Arındıcı Beyazlık, bembeyaz dişler ve ferah bir nefes için seninle! Özgüvenli bir gülüş için Signal White System Arındıcı Beyazlık, dişlerini kirlerden arındırarak beyazlatmaya yardımcı olur. Bembeyaz gülüşünle parlamak için aradığın diş beyazlatan macun Signal White System Arındıcı Beyazlık daima yanında.

Signal White System Arındırıcı Beyazlık diş macunu, dişleri diş minesindeki kir ve lekelerden arındırır. Doğal beyazlatıcı mineral ve aktif karbon formüle edilen Signal White System Arındıcı Beyazlık, sadece 2 haftada daha beyaz dişlere sahip olmana yardımcı olur*. Kir ve lekelerden arınmış bembeyaz dişlerinle ağız dolusu gülmenin keyfini doyasıya çıkarabilirsin.

Daha beyaz dişler için her zaman yanında olan Signal White System Arındıcı Beyazlık, dişlerinin günden güne doğal beyazlığına dönmesine destek olur*. Signal macun, nane özleri ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde beyazlığın yanı sıra ferah bir nefes sağlar. Signal White System Arındıcı Beyazlık ile gülüşün her haliyle güzel.

*Dişin başlangıçtaki leke seviyesine göre 2 haftada daha beyaz dişler. 76 denekle yapılan klinik test sonucuna göre. 

•2 haftada daha beyaz dişler sağlar*
•Dişlerinin doğal beyazlığına dönmesine yardımcı olur*
•Doğal beyazlatıcı mineral ve aktif karbon ile geliştirilmiştir
•Nane özleriyle zenginleştirilmiş formülüyle daha ferah bir nefes sağlar
*Dişin başlangıçtaki leke seviyesine göre 2 haftada daha beyaz dişler. 76 denekle yapılan klinik test sonucuna göre.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız