Pantene Şampuan Aqualight 360 ml #30078647 | CarrefourSA
Marka: PANTENE

Pantene Şampuan Aqualight 360 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pantene 360ml Şam Aqua Light

Saç bakımına özen gösteren kişiler için kullanılan şampuanlar ve saç bakım ürünlerinin içeriğinde bulunan saçı besleyici içerikler oldukça önemli olmaktadır. Pantene markası da şampuanları ve diğer saç bakım ürünleri ile saçlarına iyi bakmak isteyen kişilere güvenilir bir kullanım sağlıyor. Bu ürünlerden biri olan Pantene 360ml şam aqua light ürünü özellikle ince telli saçlarda elde edilen başarıyla kendini gösteriyor. Her yıkamada daha sağlıklı bir saç görünümünü elde etmenizi sağlayacak olan Pantene Aqualight Şampuanı ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının kişisel bakım reyonlarında saç bakım ve aksesuar ürünlerinin yer aldığı alanda kolaylıkla bulabileceğiniz Pantene 360ml şam aqua light ürünü ince telli saçları ağırlaştırmadan saçlara hafiflik kazandırarak kullanabileceğiniz bir üründür. İçerisinde bulunan Pro-V formülü sayesinde bunu başaran ürün mikro güçlendiriciler kullanarak ince telli saçlar üzerinde etkili olur. Özellikle bu saçları güçlendirmek üzere kullanılan ürünlerin aynı zamanda saçları ağırlaştıran bir yapıya da sahip olduğu hesaba katılırsa Pantene Aqua light bu konuda tercih edilebilecek en ideal ürünlerden biri olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız