Parex Premıum Tüy Toplayıcı Rulo 56'lı #30167654 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Premıum Tüy Toplayıcı Rulo 56'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
192,00 TL

3,43 TL / Adet

adet
Premium Tüy Toplayıcı Rulo 56’lı

Ev düzeni ve zücaciye ürünleri arasında günlük hayatı kolaylaştıran ürünlerden biri de Premium tüy toplayıcı rulo 56’lı seçeneğidir. Tüy toplayıcılar son zamanlarda oldukça popüler hâle gelmiştir. Parex markasına ait bu ürünün 56 adet yapışkan bandı bulunuyor. Bu da uzun süreli kullanım için son derece avantajlı bir özelliktir. Tüy toplama rulosunun kullanımı çok kolaydır. Ruloyu halınızın, koltuklarınızın veya giysilerinizin üzerinde gezdirerek tüylerin bant üzerinde toplanmasını sağlayabilirsiniz. Kullandığınız yüzey kirlendikçe ve tüylerle doldukça yenisini çıkartabilirsiniz. 56 adet banttan her birini işi bitince çıkartarak temiz olanı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu şekilde sonuna kadar çıkar at yöntemiyle ruloları kullanmaya devam edersiniz. CarrefourSA reyonlarında satışa sunulan tüy toplayıcılar için sizleri mağazamıza bekliyoruz.

Ev düzenleme reyonunda bulunan Premium tüy toplayıcı rulo 56’lı ürününü evcil hayvanları olanlar rahatlıkla kullanabilir. Evcil hayvanların tüyleri halıların, koltukların ve kıyafetlerin üzerinde gezinirken bazen bu durum sizi ve misafirlerinizi rahatsız edebilir. Rulo tüy temizleyici ile var olan tüyleri temizleyerek misafirlerinize huzurlu vakit geçirme şansı tanımış olursunuz. Evde ve dışarıda kullanabileceğiniz bu rulo ürünler için mağazamızdan alışverişe başlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız