Scotch Brite Tüy Toplayıcı 56 Yaprak #30068634 | CarrefourSA

Scotch Brite Tüy Toplayıcı 56 Yaprak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
171,00 TL 99,90 TL

CarrefourSA Kart İle
Scotch Brite Tüy Toplayıcı 56 Yaprak

Özellikle mevsim geçişlerinde kedi, köpek gibi tüylü evcil hayvanların, tüy dökme sorunları baş gösterir. Bilhassa siyah ve koyu renkli koltuk ve halı gibi ev eşyalarının üzerine dökülen, kıyafetlerinize bulaşan ve toplaması neredeyse imkânsız hale gelen, evcil hayvanlarınızın tüylerini Scotch Brite Tüy Toplayıcı 56 Yaprak ile kolay ve pratik bir şekilde eşyalarınızın ve kıyafetlerinizin üzerinden temizleyebilirsiniz. Scotch Brite Tüy Toplayıcı 56 Yaprak oldukça kullanışlıdır.

CarrefourSA reyonlarında, ev düzenleme bölümlerinde bulabileceğiniz tüy toplayıcı günlük hayatınızda, özellikle evcil hayvan sahibi iseniz çok işinize yarayacaktır. 9.1 m uzunluğu, 56 adet kolay koparılabilir yapışkanlı yaprak sayısı ile evde, ofise ve arabanızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Scotch Brite Tüy Toplayıcı sadece tüyleri değil kırıntı, toz ve diğer toplanması ve temizlenmesi zor parçacıklar için de kullanılabilir. Kullanışlı sapı, kolay koparılabilir yaprakları ve çok yer kaplamaması ile oldukça kullanışlıdır. Bu tüy toplayıcı pratik ürünü koltuk, halı, kıyafet gibi yüzeylerde kullanabilmenizin yanında, kolay uygulanabilirliği ile fayans gibi diğer yüzeylerde de rahat ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız