Parodontax Orjinal Diş Macunu 75 ml #30003173 | CarrefourSA
Marka: PARODONTAX

Parodontax Orjinal Diş Macunu 75 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Parodontax Orjinal Diş Macunu 75Ml

 

Diş eti bakımına özen gösterilmemesi; diş plaklarının ve diş taşlarının oluşmasına, bunlar da diş etlerinin güçsüzleşmesine, şişmesine, kanamasına ve dişin artık tutunamayıp sallanmasına, hatta düşmesine sebep olabilir. Malkron Teknolojisi adı verilen ve çok sayıda plağı uzaklaştırmayı hedefleyen formulasyonu ile Paradontax; günlük diş eti bakımına yardımcı olabilmek için, yüksek oranda ekstra küçük sodyum bikarbonat partikülleri içerir. Bu sayede, düzenli kullanımda diş ve diş etini; plaklara, çürüklere, diş taşı oluşumuna karşı korumanıza yardımcı olur. Diş eti kanamalarını da problem olmaktan çıkarır.
Diş macunları arasında “Diş eti bakımında uzman”lığını vurgulayan Parodontax ’ı, sadece dişlerinizin temizliği ve korunması konusunda değil, diş eti temizliği ve bakımı konusunda da güvenle tercih edebilir ve etkisini kısa sürede gözlemleyebilirsiniz. Ürünün yüzde 70’ini adaçayı, ekinezya, nane, mirra, ratanya ve papatya gibi doğal bitkilerin özleri ve sodyum bikarbonat oluşturur. Bu nedenle sahip olduğu kendine özgü, yoğun ve belirgin tat, 14 günlük alışma süreci gerektirebilir.
Parodontax Diş Macunu 75ml’yi, sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmak için sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız