Paşabahçe 159028 Borcam Kare Set 2 Li #30089125 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe 159028 Borcam Kare Set 2 Li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
394,90 TL

adet
Borcam Kare

Ev düzeni ve zücaciye reyonunda çeşitli mutfak gereçleri yer almaktadır. Bunlar arasında son yılların en popüler örneği 159028 Borcam kare tepsiler yer alıyor. Borcam hanımların gözdesi bir fırın tepsi çeşididir. Isıya dayanıklı camdan yapılmıştır. Şık görüntüsü ve servis kolaylığı sağlaması bazı önemli özellikleridir. Bu cam parçaları mikrodalga fırında kullanabilirsiniz. Yiyeceklerin ısıtılmasında kullanılabilen bu tepsiler kek ve börek yapımında da tercih edilir. Hatta en çok kullanıldığı alanlar ikram hazırlama ve yemek pişirmedir. Borcam kullanırken bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Fırına koyarken normal oda sıcaklığı gözetilmelidir. Buzdolabına koyduğunuz borcamları doğrudan fırına atmamalısınız. Normal oda sıcaklığını yakaladıktan sonra borcamı fırına koyabilir ve keklerinizi, yemeklerinizi pişirebilirsiniz.

Mutfak ürünleri reyonundan 159028 Borcam Kare satın alabilirsiniz. Borcam kullanırken dikkat edilmesi gereken başka bir nokta da yemek ısıtma sırasındaki püf noktasıdır. Cam tepsinizin kapağı kapalıyken mikrodalgaya atarsanız yiyeceklerinizi ısıtamazsınız. Bu nedenle kapaksız olarak mikrodalgaya koymaya dikkat etmelisiniz. Kullandığınız ürünü sert temizlik ürünleriyle temizlemekten kaçınmalısınız. Şeffaf görüntüsüyle leziz yemekler ve kekler pişirmek için hemen mağazamızdaki borcam seçeneklerini incelemeye başlayabilirsiniz.

Model: 159028 

1 adet: 282x270 mm

1 adet: 220x256 mm

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız