Paşabahçe Borcam Yuvarlak Tepsi 32 Cm #30189853 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Borcam Yuvarlak Tepsi 32 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
95,45 TL 5,00 TL

CarrefourSA Kart İle
Yuvarlak Tepsı Pk

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde evlerin içerisinde ihtiyacınız olabilecek her parça sizlere sunulmaktadır. Bu reyon içerisinde mutfak ürünleri arasında yer alan ürünler mutfaklarınızın daha kullanışlı ve hoş görünmesi için pek çok ürünü sizlere sunar. Bu reyon içerisinde mutfak ürünleri reyonunda yer alan Yuvarlak Tepsi Pk hem şık sunumlar yapmanızı sağlayacak hem de fırın sıcaklığına dayanıklı olan tepsi modellerinden biri işlevi görecektir. Özelliklede servis edilecek ürünlerin şık bir şekilde servis edilmesini sağlar. Paşabahçe markasının ürünü olan bu borcam tepsi yüksek sıcaklığa karşı dayanıklılığı ile bilinmektedir. Bu nedenle fırında kek vb. tatlılar yaptığınız da kolay bir şekilde kekin pişmesini sağlar. Görünümü ile şık ve gösterişli masalar sunar. Ürüne CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla erişebilirsiniz.

Yuvarlak Tepsi Pk ürününü mutfak ürünleri reyonu içerisinden zücaciye reyonunda bulabilir. Tencereler reyonu içerisinden de ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi dilerseniz online olarak güvenli yollarla dilerseniz de kapıda ödeme seçenekleri olan kredi kartı veya nakit ödeme imkânları ile yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız