Paşabahçe Invitation Tabak #30019017 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Invitation Tabak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CM İNVİ

Mutfak servis ürünlerinde daha sağlıklı olması, kolay yıkanabilmesi, leke tutması gibi özellikleri sebebiyle cam ürünler sıklıkla tercih ediliyor. Ev düzeni ve züccaciye reyonlarından temin edebileceğiniz 10336 33 CM İNVİ pek çok gıdanın servisinde kullanabileceğiniz bir tasarım sunuyor. CarrefourSA reyonlarında mutfak ürünleri bölümünden temin edebileceğiniz bu ürün 33 cm ölçüsü ile farklı büyüklük ve ölçüdeki gıdaların servisinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

10336 33 CM İNVİ sade cam tasarımı sayesinde her türlü masa düzeni ile kolaylıkla uyum ve şıklık yakalamanıza yardımcı oluyor. Haşlanmış sebzelerinizi, salatalarınızı ya da sıcak yemeklerinizi bu tabak içinde tüketebilir ya da sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Cam ürün olması sebebiyle yıkamakta zorlanmayacağınız bu tabağı dilerseniz elde dilerseniz de makinede yıkayarak temizleyebilirsiniz. Cam eşya kullanım önerilerine uygun hareket ettiğiniz takdirde uzun süre mutfağınızda yer alacak olan bu ürün, içine konulan gıdanın tadını ve yapısını etkilemeden kullanılabiliyor olması sebebiyle öne çıkıyor. Ürün üzerinde yıkama ile çıkacak süsleme ve renkler bulunmuyor. Ayrıca işleme gibi leke tutan ve yıkamayı zorlaştıran detaylar da yer almıyor.

 

Model: 10336 

Yükselik: 45 mm

Ağız Çapı: 330x255 mm

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız