Paşabahçe Kırmızı Kapaklı Turşu Kavanoz 4 Lt #30008969 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Kırmızı Kapaklı Turşu Kavanoz 4 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
60,95 TL 36,57 TL

CarrefourSA Kart İle

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde ye alan ürünler, birbirinden farklı özellikleri ile evlerde düzeni korumaya ve işinizi kolaylaştırmaya yönelik işin profesyonelleri tarafından üretilerek sizlere sunulmaktadırlar. Özellikle de mutfakların olmazsa olmaz düzenleyici ürünlerine mutfak ürünleri içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Mutfak ürünleri reyonu içerisinde bulunan Paşabahçe Kırmızı Kapaklı turşu kavanozu da 4 litrelik boyutu ile sizlere sunulmaktadır. Kırmızı kapaklı olan bu ürün, koruyucu kapaktan oluştuğu gibi yanı zamanda kolay bir şekilde taşınması için özel taşıma sapına da sahiptir. Ürün son derece fonksiyonel ve rahat kullanımlıdır. 4 litre hacmi olan ürünün içerisine turşu kurabilir veya saklamanız gereken bakliyatları saklayabilirsiniz. Paşabahçe markasının üretmiş olduğu bu ürün, kaliteli ve dayanıklı malzemeden elde edildiği için uzun süre kullanım sağlar. Ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Paşabahçe Kırmızı Kapaklı Turşu Kavanoz 4 lt ürününü ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde mutfak ürünleri arasında, yiyecek koruyucular içerisinden kavanozlar bölümünde ulaşabilirsiniz. Tek tık ile bu kırmızı kapaklı turşu kavanozu sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Kapıda ödeme yapabilirsiniz.

 

Model: 80006

Hacim: 4000 cc

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız