Paşabahçe Lotus Ayaklı Meyvalık #30042215 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Lotus Ayaklı Meyvalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
78,20 TL 46,92 TL

CarrefourSA Kart İle
51598 Lotus Ayaklı Meyvalık 24,5 Cm

Estetik ve kullanışlı ürünleri ile dikkat çeken Paşabahçe, kaliteli cam işçiliğinin adresi olmaya devam ediyor. Paşabahçe ürünleri arasında yine estetik tasarımıyla dikkat çeken ürünlerden 51598 Lotus Ayaklı Meyvelik, camın hijyenik dokusu sayesinde de hijyenik bir ürün özelliği taşıyor. İstediğiniz şekilde kullanabileceğiniz bu ayaklı meyve kâsesi uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Sofralarınıza, özenle hazırlanmış masalarınıza renk ve zariflik katacak olan Lotus ayaklı meyvelik, misafirlerinizin beğenisini toplayacak. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabileceğiniz 51598 Lotus Ayaklı Meyvelik 24,5 Cm ürünümüzü, CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Parlaklık, uzun yıllar kullanıma dayanıklılık ve kırılmaya karşı yüksek direnç özellikleri taşıyan camdan üretilen 51598 Lotus Ayaklı Meyvelik ürünümüzü bulaşık makinasında da yıkayabilirsiniz. 24,5 santimlik ağız çapına sahip olan ürün, dekoratif şıklığı ile evinize hoş bir hava katacak. Özenle yerleştirilmiş kutusunda satışa sunulan bu estetik ayaklı meyveliği, yakınlarınıza da hediye edebilirsiniz. 51598 Lotus Ayaklı Meyvelik 24,5 Cm ürünümüze, ev düzeni ve züccaciye reyonumuzun, kâğıt masa takımları bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız