Pastavilla Arpa Şehriye 500g #30015210 | CarrefourSA
Marka: PASTAVILLA

Pastavilla Arpa Şehriye 500g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27,90 TL

30015210 – Pastavilla Arpa Şehriye 500 g

Pilavla beraber harmanlandığında, çorbaya karıştırıldığında hatta tek başına bile tüketildiğinde mevcut lezzeti ikiye katlayan müthiş Pastavilla Arpa Şehriye’nin, şimdi 500 gramlık paketleri bir tıkla CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Şehriye çeşitlerinin en fazla tüketilen türevlerinden birisi olan arpa şehriye, Pastavilla kalitesiyle buluştuğunda ise tüm markalar arasında en çok tercih edilen ürünü oluyor. Özellikle pilav yapımında kullanıldığında, pilava hoş bir lezzet veren Pastavilla Arpa Şehriye’nin çorbası da harikadır. Tek başına da bir yemek olarak kullanılabilen Pastavilla Arpa Şehriye, az haşlanarak mayonez, yoğurt, nane, fesleğen, sumak, ceviz ve sarımsak ile birleştiğinde etin yanında müthiş bir garnitür haline gelebilir.

CarrefourSA’nın Makarna, Pirinç, Bakliyat reyonlarının Yöresel Makarna bölümünde bulabileceğiniz makarna ve şehriye ürünlerinin bir kısmı, 1928 yılından bu yana makarna sektörüne yeni bir boyut kazandıran, harika lezzet ve kalitesiyle makarna tüketicilerinin sofralarında yer alan Pastavilla’ya aittir. Pastavilla Arpa Şehriye’nin 500 gramlık paketini sepetinize ekleyebilir ve lezzetini deneyimleyin. İster kredi kartınızla çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız