Pastavilla Napoliten Sos 300 Gr #30091586 | CarrefourSA
Marka: PASTAVILLA

Pastavilla Napoliten Sos 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL

 

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde pek çok markanın gıda ürünü yer almaktadır. Bu ürünler yemeklerimize lezzet kattıkları gibi aynı zamanda yemek yapma işini kolaylaştırmaktadırlar. Bu reyon içerisinde yer alan ketçap, mayonez ve soslar da yemeklerimizi daha da lezzetli hale getirirler. Bu reyon içerisinde yer alan Pastavilla Napoliten Sos 195 Gr bir makarna sosudur. Makarnasını sos ile sevenler veya makarna lezzeti ile farklı bir lezzeti buluşturmak isteyenler bu makarna sosunu tercih edebilirler. En lezzetli malzemelerden üretilmiş bu ürün el değmeden hijyenik ortamda üretilmiştir. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Pastavilla Napoliten Sos 195 Gr ürününü makarna ve pilav sosları içerisinde bulabilirsiniz. Hazırlaması son derece pratik olan bu ürün zamandan da size kazandıracaktır. Ürününü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih ederek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ürün en kısa sürede adrese yollanmaktadır.

 

İçindekiler Bilgisi
Domates %72,domates salçası,soğan,havuç,ayçiçek yağı,sarımsak,şeker,tuz,çeşitli baharatlar,maydanoz.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Güneş ışığından koruyunuz. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 5 gün içinde tüketiniz.

Kullanım Talimatı
Napoliten makarna sosu servise hazırdır.İsteğinize göre sıcak veya soğuk olarak kullanabilir,makarnalarınıza lezzet katabilirsiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000470

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 75
Enerji (kj) 313
Yağ (g) 4.1
Karbonhidrat (g) 7.4
Şekerler (g) 7
Protein (g) 1.6
Tuz(g) 1.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız