Calve Mayonez Cam 500 g #30039244 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Mayonez Cam 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Calve Mayonez Cam 500 g

CarrefourSA mağazalarının Mayonez bölümünde sizlere sunulan Calve Mayonez Cam 500 g, cam kavanozuyla sağlık vadediyor. Cam, sağlıklı formuyla ürünün ömrü içinde sağlıkla tüketilmesini sağlarken üzerinde yer alan son kullanma tarihine kadar güvenle tüketilebiliyor. İçeriğinde bitkisel sıvı yağ, su, yumurta sarısı, şeker, sirke, tuz, limon suyu konsantresi bulunduran ürün, hardal ve limon aromasıyla tatlandırılarak eşsiz tadına erişiyor. Kereviz ekstresi de içeren formülüyle besleyici değerini artıran sos, salatalardan mezelere kadar birçok yemek içinde kullanılabiliyor.
Çiğ olarak tüketilmesi önerilen ürünün, soğuk yenmesi de diğer tavsiyeler arasında yer alıyor. Mezelerden salatalara, hamburgerden pizzaya, rus salatası, makarna salatası, patates salatası gibi mezelerden patlıcan ezme gibi yemeklere kadar birçok lezzetli tabakla beraber sofrada yer bulan ürün, kaşık veya çubuk gibi araçlar yardımı ile kolaylıkla servis ediliyor.
100 gramda 600 kcal enerji bulunduran ürünün az miktarda kullanımı bile yemeklere tat vermeye yetiyor. Sofranızdan lezzeti eksik etmemek için cam kavanozdaki sosu denemelisiniz. Siz de tek adımda ürünü sepete atabilir, ödeme adımlarını takip ederek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 416

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız