Pınar Cızbız Köfte 185 Gr #30117322 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Cızbız Köfte 185 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,60 TL

Pınar Cızbız Köfte 185 Gr Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde hazır dondurulmuş ürünlerin en lezzetli formlarını bulabilirsiniz. Pınar cızbız köfte 185 gr ürün seçeneği dondurulmuş köfteleri içerir. Bu dondurulmuş köfteler hazır yemek olarak kullanılabilir. Kırmızı etlerin en leziz hâlini evinizde kolayca hazır duruma getirebilirsiniz. Pınar köfte ürünleri doğal dana etinden üretilmiştir. Yapım sırasında katkı maddesi kullanılmamıştır. Et yemeklerini sevenler ve hazırlık konusunda yeterli vakit ayıramayanlar için uygun yemek seçenekleri olarak raflarda yerini almıştır. Pınar cızbız köfte adından anlaşılabileceği gibi satın alındıktan sonra tavaya atılarak kısa sürede hazır duruma getirilir. Böylece kendi köfte tariflerinizi hazırlayabilirsiniz. Aldığınız ürünle akşam yemeklerinde köfte pilav seçiminde bulunabilirsiniz. Ara öğünlerde ekmek arası şeklinde tüketmek için de uygun bir üründür. Tüm aile için harika bir atıştırmalık sayılır. Hem vitamin deposu hem de leziz bir seçenek olan köfteleri CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz. Dondurulmuş ürünler reyonuna geldiğinizde Pınar cızbız köfte 185 gr ürün seçeneğine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Pınar cızbız ile farklı köfte yemekleri hazırlayabilir, dilediğiniz tarifin içinde yer verebilirsiniz. Sitemiz üzerinden satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Dana Eti ,Dana Yağı,Soğan,Ekmek,Pastörize Yumurta ,Tuz ,Baharat Karışımı

Alerjen Bileşenler
Gluten, Yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Derin Dondurucuda (-18°C ) Son Tüketim Tarihine Kadar Saklanabilir.

Kullanım Talimatı
Önceden Isıtılmış Yağsız Tavada Pınar Cızbız Köfte’nizin İki Yüzünün Her Birini 4-5 Dakika Pişirerek Köftenizi 8-10 Dakikada Servise Hazır Hale Getirebilirsiniz. Çözünmesini Beklemeden Pişiriniz.

Çözüldükten Sonra Tekrar Dondurmayınız

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
YAŞAR BIRLEŞIK PAZ.DAĞ.TUR.VE TIC.A.Ş, YUNUS EMRE MAH., KEMALPAŞA CAD., NO 317, 35060 BORNOVA-İZMIR

İşletme Onay No
TR-59-0041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 256 13
Enerji (kj) 1063 13
Yağ (g) 20 29
Doymuş Yağ(g) 12 60
Karbonhidrat (g) 8 3
Protein (g) 11 22
Tuz(g) 1.1 18
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız