Feast Brokoli 500 Gr #30301917 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Brokoli 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,25 TL

Feast Brokoli 500 g

Ege'nin en taze brokolilerini sofralarınıza getiren Feast Brokoli, lezzetiyle damaklarda unutulmaz bir iz bırakacak! Yediden yetmişe herkesin severek tüketeceği Feast Brokoli, size lezzetli ve sağlıklı öğünler vadediyor. 

Feast Brokoli; Torbalı yöresinde özenle yetiştirilen brokolilerin ayıklanıp yıkanmasının ardından dondurulması sonucunda elde edilir. Katkı maddesi kullanılmadan üretilerek pişmeye hazır bir şekilde sofralarınızla buluşur. 500 gramlık porsiyonlar halinde özenle paketlenerek evlerinize kadar ulaşır.

Feast Brokoli'yi derin dondurucuda saklayarak dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz.  Çözülmesini beklemeden 15-20 dakika suda haşlayarak afiyetle yiyebilirsiniz. Haşlayıp zeytinyağı ve soslarla tüketebileceğiniz Feast Brokoli'yi salataların, makarnaların, çorbaların içerisine koyabilir; özel tariflerinizde kullanarak gurme lezzetler yaratabilirsiniz.  

Sevdikleriniz ve ailenizle dört mevsim gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz Feast Brokoli'yi sepetinize ekleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız