Pınar Kıymalı-Patatesli Börek 500 Gr #30067366 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Kıymalı-Patatesli Börek 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
121,50 TL

adet

Pizza ve hamur işleri bölümünde bulunan Pınar Kıymalı-Patatesli Börek 500 g evde börek yapmaya vakit ayıramayan ya da yapmakta zorlanan hanımlar, anne böreğini özleyen ve yapmasını bilmeyen beyler için üretiliyor. İncecik açılmış, piştiğinde çıtır çıtır hale gelen hamuru ve kıymalı-patatesli bol iç malzemesi ile ürün evde yapılmış gibi lezzetli hale geliyor. Ürünün tamamını soğuk ve sıcak içecekler eşliğinde ailenize, misafirlerinize servis edebilirsiniz veya yalnızken istediğiniz kadarını pişirip tüketebilirsiniz.
Koruyucu katkı maddesi içermeyen kıymalı ve patatesli rulo börek, raf ömrü boyunca ilk günkü tazeliğini ve besleyiciliğini, üretiminde kullanılan bireysel dondurma işlemi sayesinde koruyor. Ürünü pişirmek için üst kapağını açmanız ve çözünmesini beklemeden 200-220°C’deki fırının alt rafına yerleştirmeniz yeterli oluyor. Yüksek ısıya dayanıklı kendi karton tepsisi ile tel ızgara üzerinde pişirebileceğiniz ürün, 30-40 dakika içerisinde yenmeye hazır hale geliyor. Buzdolabınızın dondurulmuş gıda rafında veya derin dondurucuda muhafaza edebileceğiniz ürünün 500 gramlık paket içeriğini 14 adet börek oluşturuyor.
Hem leziz hem de sağlıklı ikramlar hazırlamanızı kolaylaştıran ürünü satın almak için hemen alışverişe başlayın.
Ürün Kodu: 410918
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız