Pınar Milföy 500 Gr #30001064 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Milföy 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,00 TL

Pınar Milföy 500 g Yemek hazırlamak için çok fazla zamanınız olmadığında veya farklı lezzetlere sahip börek ve tatlılar yapmak istediğinizde, dondurulmuş hamurlara yönelebilirsiniz. CarrefourSA tarafından Pizza ve Hamur İşleri reyonunda sunulan Pınar Milföy 500 g ile kısa sürede birbirinden lezzetli börekler hazırlayabilir, çay ve kahve gibi sıcak içeceklerin yanında keyifle tüketebileceğiniz tatlılara imza atabilirsiniz. Yapısı sayesinde, derin dondurucunuzdan çıkardıktan kısa bir süre sonra yumuşayarak şekil vermenize olanak tanıyan kıvam kazanan ürünü, üzerine yumurta sarısı sürdükten sonra susam ya da çörekotuyla zenginleştirebilirsiniz. Konuklarınıza hızlıca hazırlayıp ikram edebileceğiniz leziz yemekler ve tatlılar yapmanızı sağlayan ürünün içine peynir, sosis, sucuk gibi yiyeceklerin yanı sıra biber ve soğan gibi sebzeleri yerleştirebilir, hazırladığınız börekleri fırında pişirebilirsiniz. Krem çikolata, fındık ezmesi ya da çeşitli reçelleri kullanarak tadına doyulmaz tatlılar da hazırlayabilir, konuklarınıza kısa sürede servis edebilirsiniz. 500 gramlık kullanışlı ambalajlarda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, Su, Tam Hidrojenize Yağ,Tuz.

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
-18 °C'de Son Tüketim Tarihine Kadar Muhafaza Ediniz.

Kullanım Talimatı
Pınar Milföy Hamurunu Yumuşaması İçin 10 Dk Kadar Dışarıda Bekletiniz. İçine Arzu Ettiğiniz Malzemeyi Koyduktan Sonra Karşılıklı Köşeleri Üstü Üste Gelecek Şekilde Kapatıp Hafifçe Bastırınız. Üzerine Çırpılmış Yumurta Süre

Çözüldükten Sonra Tekrar Dondurmayınız

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 328 16
Enerji (kj) 1372 16
Yağ (g) 18 26
Doymuş Yağ(g) 10 50
Karbonhidrat (g) 35 13
Şekerler (g) 2 13
15
Protein (g) 6.5
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız