Pınar Paçanga Böreği 270 G #30148876 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Paçanga Böreği 270 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
175,00 TL

adet
Pınar Paçanga Böreği 270 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde en çok aranan ürünlerden biri de pınar paçanga böreği 270 gr ürünüdür. Geleneksel lezzetlerimizden en sevilenlerden biri olan paçanga böreğini zahmetsizce evlerinize taşımak için Pınar’ın bu ürününü tercih edebilirsiniz. Hamuru sayesinde çıtır çıtır ve her daim taze duran böreğin malzemeleri dilim pastırma ve kaşardan oluşuyor. Bu hazır ürünümüz ile böreğinizi 10 dakikada hazırlayabilir ve sofranızda servis edebilirsiniz.

Bu ürünü dondurulmuş ürünler reyonunda rahatlıkla bulabilirsiniz. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi barındırmamakla birlikte son derece taze olarak sizlere sunulmaktadır. Pınar paçanga böreği 270 gr paketiyle evlerinizde hazırladığınız taze börekleri aratmayacak özelliktedir.

Özellikle evinde yemek hazırlamaya vakit ayıramayanlardansanız son derece mantıklı ve lezzetli bir seçenek olarak paçanga böreğini tercih edebilirsiniz. Böylece ailenize sadece 10 dakika gibi kısa bir sürede leziz bir servis hazırlayabilirsiniz. Misafirleriniz için uzun uzun börek açmaya vaktiniz yoksa Pınar paçanga böreği satın alarak kısa sürede muhteşem bir sofra hazırlayabilirsiniz. Bol malzemesi ve ev böreklerini aratmayan lezzetiyle sofralarınızın vazgeçilmezi olacak bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız