Pınar Akçaabat Köfte 400 Gr #30130569 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Akçaabat Köfte 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
319,90 TL

adet
Trabzon Akçaabat yöresine ait leziz bir köftedir. Klasik köfteden farklı olarak sarımsak da eklenmiş olan Pınar Akçaabat Köfte CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Trabzon’un Türk yemek kültürüne kazandırdığı özel lezzetlerden birisi olan Akçaabat Köfte, bir gün dinlendirilen dana etlerine sarımsak katılarak hazırlanır. İllaki Akçaabat Köfte’nin lezzeti de aynen korunan bu tarife dayanmakta. Akçaabat’ta yenilen köfte örnek alınarak hazırlanan İllaki Akçaabat Köfte, şimdi Pınar ile orijinal formülünde 8 dakikada sofralarınızda. İllaki Akçaabat Köfte katkısız bir şekilde üretilir. Katkısız üretim, et, baharat ve ekmek dışında hiçbir malzemenin kullanılmadığı anlamına gelir. Evinizde hazırladığınız köftenin malzemelerinden  farkı yoktur, aynısıdır. Akçaabat köfteyi yanında soğuk bir kase cacık ve pilavla beraber tüketerek harika bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz. Paketinden çıkardığınız gibi tavada ya da fırında pişirebileceğiniz köfteler, özellikle çalışanlar için oldukça pratik bir seçim olacak. 

Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren Pınar, süt, et, su ürün gamında farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerle çok geniş ürün yelpazesine sahip bir markadır. Dünya trendlerini yakından takip eden Pınar, birçok ürün gamında liderliğini sürdürmektedir. Pınar gıda sektöründe Türkiye’yi ilklerle tanıştırmıştır. Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu, Pınar Süt, Pınar Et, Yaşar Birleşik Pazarlama, Çamlı Yem Besicilik, Pınar Su, ve Pınar Foods şirketlerinde, 5 binden fazla çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

İçindekiler Bilgisi
Dana Eti ,Dana Yağı, Soğan,Ekmek,Pastörize Yumurta,Tuz,Sarımsak, Baharat Karışımı

Alerjen Bileşenler
Gluten, Yumurta

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Derin Dondurucuda (-18°C ) Son Tüketim Tarihine Kadar Saklanabilir.

Kullanım Talimatı
Önceden Isıtılmış Yağsız Tavada Pınar Akçaabat Köfte’nizin İki Yüzünün Her Birini 3,5-4 Dakika Pişirerek Köftenizi 7-8 Dakikada Servise Hazır Hale Getirebilirsiniz. Çözünmesini Beklemeden Pişiriniz.

Çözüldükten Sonra Tekrar Dondurmayınız

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
YAŞAR BIRLEŞIK PAZ.DAĞ.TUR.VE TIC.A.Ş, YUNUS EMRE MAH., KEMALPAŞA CAD., NO 317, 35060 BORNOVA-İZMIR

İşletme Onay No
TR-59-0041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 262 13
Enerji (kj) 1086 13
Yağ (g) 22 31
Doymuş Yağ(g) 13 65
Karbonhidrat (g) 4 2
Protein (g) 12 24
Tuz(g) 1.5 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız