Porçöz Çok Amaçlı Sprey 500 Ml #30001707 | CarrefourSA
Marka: YAGÇÖZ

Porçöz Çok Amaçlı Sprey 500 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Porçöz Çok Amaçlı Sprey 500 Ml

 

Temizlik ürünleri reyonu içerisinde bulunan ürünler, temizlik konusunda maksimum hijyeni sağlamak için işin profesyonelleri tarafından hazırlanmaktadır. Pek çok marka tarafından üretilmekte olan bu ürünler, en kaliteli ve en güvenli yollarda sizlere ulaştırılmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Yağ Çöz 500ml Çok Amaçlı Temizlik ev bakımı ürünleri arasında sizlere sunulur. Yağçöz markası tarafından üretilmekte olan bu ürün, yağ, kir ve leke sökücü olarak çok amaçlı temizlik malzemeleri arasında bulunmaktadır. Beyaz sabun ferahlığı sağlayan ürünün kokusu hoş ve softur. Kokusu hafif, gücü yüksek olan bu ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Yağ Çöz 500ml Çok Amaçlı Temizlik ürününe mutfak ve banyo ürünleri reyonundan ulaşabilirsiniz. Fırın temizleyici ürünler arasında yer alan ürün, fırınlarda maksimum temizlik sağlamaktadır. Leke, kiri ve yağı en kısa zamanda maksimum güç ile çözmektedir. Ürün 500 ml boyutundadır. İnatçı yağ lekelerinde maksimum performans göstermektedir. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilirsiniz. Ödemenizi dilerseniz kapıda ödeme seçenekleri ile ya da online olarak yapabilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit ödeme yapabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız